NEUTRAALIVÄRISETTI                                                                     

12 kpl kooltaaan noin 10 x 23 cm kangasvärimalleja kuoressa, omansa kullekin 12 vuodenajalle. 12 Blueprints-Christine on nämä valinnut ja valmistanut asiakkaiden avuksi, koska neutraalien sävyjen (valkoinen, harmaa, beige, ruskea, musta) suhteen on vaikein olla varma oikeasta sävystä. Christine esittelee settiä tällä videolla.

VÄRIJULISTE                                                                                   45€*

Classic tai Corporate, samat sävyt kuin viuhkoissakin, mutta A4-koossa litteänä. Voi esim. kiinnittää vaatekomeron tai -huoneen seinälle. Kuvassa Vaalean Kesän Corporate-juliste.

Päivitys 15.4.2016: Hinnoittelun selkeyttämisen vuoksi värianalyysin ja kaikkien tuotteiden hinta ilmoitetaan tästä lähtien erikseen. Toisin sanoen, värianalyysiin ei enää automaattisesti sisälly väriviuhkaa, vaan asiakas ostaa haluamansa viuhkan erikseen. Tämä vain siksi, että asiakas mieltää mistä maksaa (työstä vai tavarasta), toki kunnon viuhka on edelleen välttämätön, jotta asiakas hyötyisi värianalyysistään!

HUIVEJA

Kauttani voi tilata myös MyPashmina-huiveja. MyPashminan tuotteet ovat pitkään olleet omia suosikkejani, ja ne sopivat hyvin yhteen värianalyysin kanssa, koska niitä saa 100 eri sävyssä. Studiollani voit tutustua värikarttaan ja mallihuiveihin, ja kerron mitkä sävyt valikoimasta ovat harmoniassa vuodenaikasi kanssa! Saatavilla on eri kokoja ja laatuja. Hintaesimerkki: 70% kashmir ja 30% silkkihuivi koossa 30x150cm on 42€ (sis. postikulut Britanniasta). Mikäli huiveja on varastossa, toimitus tapahtuu noin viikossa, muuten se tilataan Nepalista, missä MyPashminalla on tehdas, ja tällöin tuotteen saapumista joutuu odottelemaan 1-2kk. Voimme tarkistaa varastotilanteen ennen kuin teet päätöksen tilaamisesta!

KOSMETIIKKAA

Myyn sekä 12 Blueprints-kosmetiikkaa (huulimeikkejä, poskipunia, luomi- ja kulmavärejä) että BareFaced Beauty-mineraalikosmetiikkaa (keskityn tässä sarjassa lähinnä meikkipohjaan, mutta myyn myös hyviä siveltimiä ja luomivärejä). Helpointa on hankkia näitä värianalyysin yhteydessä, jolloin voimme samalla kokeilla sävyjä, mutta toki voit tilata myös postitse. Ks. lisää kohdasta Kosmetiikka!

* Hinnat koskevat tapaamisen yhteydessä ostettua tuotetta. Postitse lähetettäviin tuotteisiin lisätään postikulut (postimaksu, mahdollinen pakkausmateriaali + alv). Yksittäinen viuhka/ huulipuna/ poskipuna tulee normaalilla kirjemaksulla.

VÄRIVIUHKA                                                                                    75€*

True Colour International-viuhka, joko Classic tai Corporate. Viuhka on kanvaasia, värit on painettu musteella. Värinkestolla on 50 vuoden takuu (kestää valoa, ei pesemistä!) Classic-viuhka on aina varma valinta (65 sävyä, painotus värikkäillä sävyillä ja vuodenajan "fiiliksen" välittämisellä). Corporate-viuhka on hyvä muodollisempaan pukeutumiseen työelämässä, sis. 70 värisävyä, painotus neutraaleilla, syvemmillä sävyillä ja vaaleilla paitaväreillä. 

HUOM maksutavoista: Värianalyysin yhteydessä otan mieluiten vastaan käteistä rahaa, korttimaksu esim. tuotteiden ostossa on myös mahdollista! Myös PayPal-lasku ja tilisiirto ovat etukäteismaksuissa käytössä, esim. lahjakortin ostossa ja tuotteita postitse tilattaessa!

VÄRIANALYYSI (sekä naiset että miehet)                                         220€

Kesto noin 3h, sisältää analyysin lisäksi kirjallista materiaalia (ohjeet vuodenaikasi soveltamiseen) ja halutessasi meikkivärien kokeilua, pyydä tarkempi erittely! Kysy myös lahjakorttia, värianalyysi on helppo lahja antaa ja mukava saada!

Palvelut ja tuotteet, hinnasto

Tällä hetkellä tarjolla, muutoksia tapahtuu!