NEUTRAALIVÄRISETTI                                                                     

12 kpl kooltaaan noin 10 x 23 cm kangasvärimalleja kuoressa, omansa kullekin 12 vuodenajalle. 12 Blueprints-Christine on nämä valinnut ja valmistanut asiakkaiden avuksi, koska neutraalien sävyjen (valkoinen, harmaa, beige, ruskea, musta) suhteen on vaikein olla varma oikeasta sävystä. Christine esittelee settiä tällä videolla.

VÄRIJULISTE                                                                                   45€*

Classic tai Corporate, samat sävyt kuin viuhkoissakin, mutta A4-koossa litteänä. Voi esim. kiinnittää vaatekomeron tai -huoneen seinälle. Kuvassa Vaalean Kesän Corporate-juliste.

TYYLIANALYYSI (sekä naiset että miehet)                                         350€

Kesto noin 2h, sisältää kirjalliset ohjeet ja kuvia. Selvitämme oletko Dramaattista, Luonnollista, Klassista, Nuorekasta vai Romanttista tyyppiä. Tyypeistä on vielä erikseen Yin- ja Yang-versiot, eli yhteensä 10 erilaista kategoriaa, joista yksi kuvaa parhaiten sinua. 


Tyylianalyysin voi tehdä myös kuvien perusteella, joten tämä palvelu sopii joko etänä tai paikan päällä tehtäväksi. Ota yhteyttä, niin saat tarkemman erittelyn!


KOSMETIIKKAA

Myyn sekä 12 Blueprints-kosmetiikkaa (huulimeikkejä, poskipunia, luomi- ja kulmavärejä) että BareFaced Beauty-mineraalikosmetiikkaa (keskityn tässä sarjassa lähinnä meikkipohjaan, mutta myyn myös hyviä siveltimiä ja luomivärejä). Helpointa on hankkia näitä värianalyysin yhteydessä, jolloin voimme samalla kokeilla sävyjä, mutta toki voit tilata myös postitse. Ks. lisää kohdasta Kosmetiikka!

* Hinnat koskevat tapaamisen yhteydessä ostettua tuotetta. Postitse lähetettäviin tuotteisiin lisätään postikulut (postimaksu, mahdollinen pakkausmateriaali + alv). Yksittäinen viuhka/ huulipuna/ poskipuna tulee normaalilla kirjemaksulla.

VÄRIVIUHKA                                                                                   75€*

True Colour International-viuhka, joko Classic tai Corporate. Viuhka on kanvaasia, värit on painettu musteella. Värinkestolla on 50 vuoden takuu (kestää valoa, ei pesemistä!) Classic-viuhka on aina varma valinta (65 sävyä, painotus värikkäillä sävyillä ja vuodenajan "fiiliksen" välittämisellä). Corporate-viuhka on hyvä muodollisempaan pukeutumiseen työelämässä, sis. 70 värisävyä, painotus neutraaleilla, syvemmillä sävyillä ja vaaleilla paitaväreillä. 

​​VÄRIANALYYSI (sekä naiset että miehet)                                         275€

Kesto noin 3h, sisältää analyysin lisäksi kirjallista materiaalia (ohjeet vuodenaikasi soveltamiseen) ja halutessasi meikkivärien kokeilua, pyydä tarkempi erittely! Kysy myös lahjakorttia, värianalyysi on helppo lahja antaa ja mukava saada!

Palvelut ja tuotteet, hinnasto

Tällä hetkellä tarjolla, muutoksia tapahtuu!

HUOM. VÄRIANALYYSIIN KANNATTAA AINA OTTAA LISÄKSI VÄRIVIUHKA, VAIKKA SE ON

ALLA HINNOITELTU ERIKSEEN. ANALYYSI + VIUHKA = 350€