Analyysin aika ja  kesto


Ajanvaraus on mahdollista sopia yleensä mille tahansa viikonpäivälle, myös ilta-ajat ovat mahdollisia (noin klo 18 on viimeinen järkevä aika aloittaa). Varaa aikaa kolme (3) tuntia. Kun teet ajanvarauksen tai haluat lisätietoja, saat sähköpostilla erittelyn siitä mitä sinun tulisi ottaa etukäteen huomioon ja mitä kannattaa ottaa mukaan. Tärkein asia etukäteen huomioon otettavaksi on kuitenkin se, että värianalyysin teko vaatii, että olet täysin ilman meikkiä ja ehdottomasti ilman keinorusketusta! Meidän on nähtävä luonnollinen ihonsävysi, jotta voimme selvittää mikä siihen sopii.

Kuinka värianalyysi tehdään


Flow with Naturen 12 Blueprints-analyysi tehdään Sci Art-yhteisön "kuuluisuuksien" Christine Scamanin ja Terry Wildfongin yhdessä kehittämillä testikankailla. Setissä on 112 kangasta, joita vaiheittain vertailemalla "mitataan" asiakkaan väritystä testaamalla miten hänen ihonsa reagoi värin kolmen ominaisuuden (yllä) eri asteisiin. Tavoitteena on löytää täydellinen harmonia ihon ja kankaiden välillä.


Toisin sanoen: kun ihminen toistaa yllään käyttämissään sävyissä niitä sävyjä, joista hänen luontainen värityksensä koostuu, vaikutelma on täydellinen. Yksinkertaista, mutta ei aina niin helppoa. Nimittäin on hyvin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, arvioida näitä sävyjä vain katsomalla "miltä asiakas näyttää". Tämän vuoksi testikankaat ovat tärkeä työkalu, jonka avulla saamme objektiivisempaa tietoa asiakkaan ihon sävystä. Haluan vielä korostaa, että kyse on nimenomaan ihon, ei esimerkiksi hiusten, sävystä. Yksi Sci-Art:in kehittäjän Kathryn Kaliszin tärkeistä havainnoista oli, että hiusten väri EI sisällä kattavaa tietoa ihmisen värityksestä. Tämän vuoksi keskitymme siihen, miten asiakkaan iho reagoi eri sävyisiin kankaisiin.

Mitä värianalyysiin sisältyy- värityksesi analysointi (eli vuodenajan selvittäminen) perusteellisella testaamisella. Samalla selviää millaisia sävyjä sinun EI kannata enää käyttää/hankkia. Opit myös millä värin ominaisuudella on sinulle suurin merkitys ja missä kohti voit vähän "soveltaa". Ehdimme keskustella näistä asioista analyysiprosessin aikana. Opit myös itse katsomaan millaisia vaikutuksia eri sävyillä on kasvoihisi. 


- True Colour International Classic-väriviuhka ja sen käytön eli "harmonisoinnin" opettelua. Kokeilemme viuhkaa testikankaisiin, mutta on hyödyllistä kokeilla sitä myös omiin vaatteisiisi (esimerkiksi huiveihin) ja/tai kosmetiikkaan (alla). Voimme katsoa tarkemmin myös millaisia neutraalit sävysi ovat.


- voit tuoda meikkipussisi mukaan, niin ajan salliessa tarkistamme mitkä meikkisi toimivat hyvin, mitkä taas sopisivat paremmin jollekin toiselle.


- voit myös tuoda muutamia vaatteitasi tai asusteitasi, joiden sopivuutta palettiisi voimme arvioida.


- jos haluat, voit kokeilla ja/tai ostaa vuodenajallesi tarkoitettua 12 Blueprints-kosmetiikkaa.


- saat kirjalliset ohjeet vuodenaikasi soveltamisesta ja halutessasi meikkisävylistaa palettiisi sopivista meikkisävyistä. 


- keskustelemme mm. hiussävystä, silmälasien väristä tai korumetalleista, tarpeidesi mukaan.


- olet tervetullut liittymään omaan asiakasryhmäämme Facebookissa.


- vastaan jatkossakin esiin tuleviin kysymyksiin.