KOSMETIIKKAA                                                                      eri hintoja*

Myyn 12 Blueprints-kosmetiikkaa (huulimeikkejä, poskipunia ja luomivärejä). Helpointa on hankkia näitä värianalyysin yhteydessä, jolloin voimme samalla kokeilla sävyjä, mutta toki voit tilata myös postitse. Ks. lisää sivulta Kosmetiikka!

True Colour International-viuhka on kanvaasia, värit on painettu musteella. Värinkestolla on 50 vuoden takuu (kestää valoa, ei pesemistä!).  

​​VÄRIANALYYSI (sekä naiset että miehet)                                         360€

Kesto noin 3h, sisältää analyysin lisäksi väriviuhkan**, kirjallista materiaalia (ohjeet vuodenaikasi soveltamiseen) ja halutessasi meikkivärien kokeilua, pyydä tarkempi erittely! Kysy myös lahjakorttia, värianalyysi on helppo lahja antaa ja mukava saada!

* Hinnat koskevat tapaamisen yhteydessä ostettua tuotetta. Postitse lähetettäviin tuotteisiin lisätään postikulut (postimaksu, mahdollinen pakkausmateriaali + alv). Yksittäinen viuhka/ huulipuna/ poskipuna tulee normaalilla kirjemaksulla.


**Pyrin pitämään kaikkia viuhkoja varastossa, mutta pitkän toimitusajan takia (matkaavat Australiasta jopa neljä viikkoa) joskus saattavat jonkin vuodenajan viuhkat tilapäisesti loppua. Jos näin käy, postitan sen sinulle heti sen saavuttua. Halutessasi voit myös tilata viuhkan itse Australiasta. Jos jostain syystä et halua väriviuhkaa, värianalyysin hinta ilman viuhkaa on 300€.

Palvelut ja tuotteet, hinnasto

Tällä hetkellä tarjolla, muutoksia tapahtuu!


VÄRIJULISTE                                                                                   45€*

Classic tai Corporate, samat sävyt kuin viuhkoissakin, mutta A4-koossa litteänä. Voi esim. kiinnittää vaatekomeron tai -huoneen seinälle. Kuvassa Vaalean Kesän Corporate-juliste.

IMAGOANALYYSI (sekä naiset että miehet)                                         350€

Kesto noin 2h, sisältää kirjalliset ohjeet ja kuvia. Selvitämme oletko Dramaattista, Luonnollista, Klassista, Nuorekasta vai Romanttista tyyppiä. Tyypeistä on vielä erikseen Yin- ja Yang-versiot, eli yhteensä 10 erilaista kategoriaa, joista yksi kuvaa parhaiten sinua. 


Imagoanalyysin voi tehdä myös kuvien perusteella, joten tämä palvelu sopii joko etänä tai paikan päällä tehtäväksi. Ota yhteyttä, niin saat tarkemman erittelyn!


NEUTRAALIVÄRISETTI                                                tilaustuote, 63,50*     12 kpl kooltaaan noin 10 x 23 cm kangasvärimalleja kuoressa, omansa kullekin 12 vuodenajalle. 12 Blueprints-Christine on nämä valinnut ja valmistanut asiakkaiden avuksi, koska neutraalien sävyjen (valkoinen, harmaa, beige, ruskea, musta) suhteen on vaikein olla varma oikeasta sävystä. Christine esittelee settiä tällä videolla.